Extra mäkké medovníky

Medovníky určite patria k Vianociam, to mi dáte určite za pravdu.

Neviem, ako vy, ale ja som každý rok riešila medovníky, respektíve vždy som hľadala taký recept, aby medovníky zostali naozaj

mäkké aj po upečení,  aby nestvrdli na skalu, že si pomaly na nich idete zuby vylomiť 😍

 

Nakoniec som takýto recept na extra mäkké medovníky objavila a chcem sa s vami o tento recept podeliť.

Tak poďme na to 😉

Na extra mäkké medovníky budete potrebovať:

  • 600g hladkej špaldovej múky
  • 300g cukru (ja som použila kokosový)
  • 100g med
  • 4 ks vajcia (+1 na potretie)
  • 1/2 lyžičky sóda bikarbóna
  • 1 balenie vanilkový cukor
  • 1PL škorica
  • 3PL masla (82%)
  • 1PL pernikové korenie

Postup:

Všetky ingrediencie spolu zmiešajte a vypracujte cesto. Následne vypracované cesto zabaľte

do fólie a nechajte cez noc odležať na teplom mieste. (nedávajte do chladničky)

Na druhý deň sa môžete pustiť do práce 😋

Pečte ich na 180 stupňov 5-7 min a ozdobte podľa svojej chuti a fantázii.

Super tip: Dodrž presný recept 😍

Poď zamakať na SVOJOM NOVOM JA a zapoj sa aj ty do 30-dňovej výzvy:dostaň svoje telo a myseľ do formy

>>klikni tu a prihlás sa <<

Evka Petrovičová
Pomáham ženám chudnúť a stať sa najnovšou verziou ženy- SUPERLADY. Mojím cieľom je pomôcť ženám schudnúť raz a navždy, BEZ JOJO EFEKTU a aby sa naučili milovať svoje telo bez žiadnych výčitiek.
Komentáre
  1. Miriam píše:

    Robila som ich a sú skvelé, mäkkučké a veľmi chutné. Vrelo odporúčam. Nezabúdajte, nesmú byť v rúre dlhšie ako 8 minút. Dobrú chuť 🙂

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů