Medovníky určite patria k Vianociam, to mi dáte určite za pravdu.
Neviem, ako vy, ale ja som každý rok riešila medovníky, respektíve vždy som hľadala taký recept, aby medovníky zostali naozaj
mäkké aj po upečení, aby nestvrdli na skalu, že si pomaly na nich idete zuby vylomiť 😍
Nakoniec som takýto recept na extra mäkké medovníky objavila a chcem sa s vami o tento recept podeliť.
Tak poďme na to 😉
Na extra mäkké medovníky budete potrebovať:
Postup:
Všetky ingrediencie spolu zmiešajte a vypracujte cesto. Následne vypracované cesto zabaľte
do fólie a nechajte cez noc odležať na teplom mieste. (nedávajte do chladničky)
Na druhý deň sa môžete pustiť do práce 😋
Pečte ich na 180 stupňov 5-7 min a ozdobte podľa svojej chuti a fantázii.
Super tip: Dodrž presný recept 😍
Poď zamakať na SVOJOM NOVOM JA a zapoj sa aj ty do 30-dňovej výzvy:dostaň svoje telo a myseľ do formy
Robila som ich a sú skvelé, mäkkučké a veľmi chutné. Vrelo odporúčam. Nezabúdajte, nesmú byť v rúre dlhšie ako 8 minút. Dobrú chuť 🙂