Tento recept, som sa naučila robiť ešte v časom ked som žila v Londýne a veľmi sa mi osvedčil. Tak preto som si ho priniesla aj tu na slovensko. Možno to niektorí poznáte, ale vačšinou nie je to recept, ktorý by sa tradične pripravoval v slovenskej kuchyni. Páči sa mi na ňom, že je veľmi rýchlý a dá sa pripraviť na „milión“ spôsobov. Môžte si pripraviť brokolicový quische, cuketový quische, kurací quische, cibuľový quische…atď. Záleži od vašej fantázii čo konkrétne pridáte do vnútra do zmesi.
Na prípravu tochto koláča môžeme použiť rôzne druhy zeleniny (okrem cukety aj mrkvu, pór, zelenú fazuľku, brokolicu, karfiol, hrášok, dokonca môžte do vnútra dať kúsky kuracieho mäska, alebo na plátky nakrájanu šunky fantázii sa medze nekladú 🙂 Podávať najlepšie so zeleninou.
Prajem dobrú chuť 🙂